1- قصد دارم در کنکور سراسری کارشناسی ارشد مهندسی شیمی شرکت کنم، لطفأ راهنماییم کنید از چه زمانی و چطور شروع کنم؟
البته ما از سطح علمی حال حاضر شما اطلاعی نداریم و مسلمأ قبل از برنامه ریزی اصولی و مدون برای هر داوطلب ، حتمأ باید یک مشاوره اختصاصی برای هر فرد بر اساس نقاط ضعف و قوت صورت پذیرد.
اما به طور کلی: همانطور که مشاهده می کنید، رقابت در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی با توجه به اهمیت ارتقاء درجه تحصیلی بسیار سطح بالاست و هرچه سریعتر برنامه ریزی مطالعاتی به منظور شروعی هدفمند برای مطالعات مؤثر خود باید داشته باشید... بر اساس منابع مستدل معرفی شده در بخش " منابع" مطالعات خود را با انگیزه شروع کنید...
2-آیا منطقی است کتابهای مرجع دانشگاهی را برای کنکور کارشناسی ارشد مطالعه نماییم؟
کتابهای مرجع منابع بسیار خوب مطالعاتی آکادمیک میباشد. اما توصیه مشاورین کنکور آن است که برای پاسخگویی به تستهای کنکور، به جای مطالعه منابع مرجع، منابع خلاصهتر و به همراه تست کنکوری را مطالعه نمایید.
3- آیا پیشنهاد میکنید که برای یک درس خاص، چندین منبع کنکوری را مطالعه نماییم؟
چنانچه انتخاب صحیحی داشته باشید و منابع اصلی و معتبر کنکوری را انتخاب نمایید، نیازی به مطالعه چندین منبع نیست. در واقع شباهت زیادی میان سایر منابع با منابع معتبر بوده و بسیاری از آنها از روی منبع اصلی نگاشته شدهاند. پس به جای اتلاف وقت در خواندن منابع حجیم، کتاب های مفید و تستهای متعدد و متنوعی را پاسخ و مطالعه کنید...
4- روزانه میبایست چند ساعت برای کنکور مطالعه داشته باشم؟
این سوال هم به بسیاری موارد بستگی دارد. رتبههای برتری بودهاند که روزانه تا 12 ساعت درس خواندهاند و برخی دیگر از رتبههای برتر با روزانه 4 تا 5 ساعت نتیجه خوبی کسب کردهاند.
معمولاً آنچه مهم است، کمیت تعداد ساعات مطالعه شما نیست. اینکه بازدهی مطالعه شما به چه شکل باشد، چگونگی تقسیم بندی دروس، زمانبندی برای هر درس و پیوستگی در روند مطالعه بسیار مهمتر است.
گامها پیوسته باشد بدین معنی که یک روز 15 ساعت مطالعه نکنید و فردای آن روز 3 ساعت و ...
پس تعداد ساعات به گیرایی شما، زمانبندی شما و زمانی که شروع به خواندن برای کنکور کردهاید بستگی دارد. به طور متوسط این عدد میتواند در تابستان روزانه 5 ساعت و از مهرماه تا بهمن ماه 8 تا 10 ساعت مفید باشد.
5- برای انتخاب کلاسهای کنکور چه ملاکهایی میتواند تأثیرگذار باشد؟
معمولاً این ملاکها برای دانشجویان در انتخاب کلاسها تأثیرگذارند:
تخصص اساتید ( مهمترین فاکتور یک استاد خوب این است که حتما در رشته مهندسی شیمی تحصیل کرده باشد نه رشته هایی مانند مهندسی مکانیک، برق و ...)
سطح دانش اساتید کلاسها و میزان تجربه آنها در تدریس کنکوری آن درس
سبک و شیوه ی زمانبندی کلاس ها در موسسه
تخصصی بودن کلاس ها و اینکه همه ی دانشجویان حاضر در کلاس قصد شرکت در کنکور یک رشته ی خاص را داشته باشند
وجود مشاورههای رایگان همگام با کلاسها توسط اساتید مجرب در خلال کلاس و یا در سایر زمانها
سطح علمی و کیفی سایر دانشجویان و شرکت کنندگان در کلاسها (حضور دانشجویان قویتر میتواند انگیزهای برای شما باشد.)
هزینه کلاسها بر حسب توان مالی پرداختی شما
6- در هنگام مطالعه اولیه دروس، آیا تست هم بزنم؟
تنها توصیه میشود تستهای آموزشی مانند تست های انتهای هر فصل را پاسخ دهید. تستها را به صورت مثالی در نظر بگیرید که حاوی نکاتی جهت تسلط شما بر موضوع است. بنابراین از پاسخ اشتباه به تستها در اولین دور مطالعه اصلاً ناامید نشوید. راه درازی تا موفقیت هست.









خانه مهندسی شیمی
" گامی تخصصی بسوی اشتغال در صنعت کشور"