برای جستجوی مقالات از موتورهای جستجوگر علمی استفاده میشود. در ادامه تعدادی از برترین موتورهای جستجوگر علمی معرفی میشوند.
موتورهای جستجوی علمی
1. Scholar.google.com
گوگل اسکولار یکی از سرویسهای گوگل است که امکان جستجوی هر متن علمی را فراهم میآورد. همان طور که از نام این سرویس پیدا است، نتیجهای که برای جستجو بگردانده میشود تماماً منابع علمی است و در بین آن مطالب تبلیغی یا فروش به هیچ وجه وجود ندارد. این سرویس علاوه بر جستجوی مطالب علمی بسیاری از خدمات دیگر را نیز ارائه میکند.
2. libra.msra.cn
لایبرا موتور جستجوگر آکادمیک شرکت مایکروسافت است. اگر bing.com را معادل با google.com در نظر بگیریم، آنگاه لایبرا نیز معادل با گوگل اسکولار است. از مزایای این سایت این است که فیلد مورد نظر را در کنار موضوع مورد مطالعه میتوان تعیین کرد.
3. www.Scirus.com
این موتور جستجوگر علمی توسط شرکت Elsevier ارائه شده است و منحصراً بر روی سایتهایی با محتوای علمی تمرکز دارد. این موتور جستجو علاوه بر محتوای ژورنالهای علمی شامل صفحه خانگی دانشمندان، مواد اطلاعاتی قبل از چاپ، پروانههای ثبت اختراع نیز میشود.
4. www.ojose.com
کلمه OJOSE مخفف عبارت Online Journal Search Engine است که به معنای موتور جستجوگر آنلاین مقالات است. با استفاده از این موتور جستجوگر میتوان به راحتی مقالات مورد نظر را در دیتابیسهای مختلف جستجو کرد. در خود این سایت نحوه چگونگی جستجو به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است.
5. ebooks-search-engine.com
جستجوگرهای خاصی تنها فایلهای pdf را بر میگردانند که میتوان از آنها برای جستجو مقالات و کتابها استفاده کرد.
6. www.whereisdoc.com
در این موتور جستجو میتوان پسوند فایل مورد نظر را تعیین کرد که از آن بین میتوان به pdf، doc، ppt و... اشاره کرد. اکثر خروجیهای این موتور جستجوگر قابلیت دانلود دارند.
7. www.intute.ac.uk
این جستجوگر یک موتور جستجوی علمی رایگان است که با استفاده از آن میتوان مطالب علمی در زمینههای مختلف را جستجو کرد.
8. www.onepetro.org
این جستجوگر مختص مقالات نفتی است. بسیاری از کنفرانس ها و مقالات مهم مرتبط با رشته مهندسی نفت در پایگاه داده این سایت قرار دارد که می توان به راحتی به آن ها دست پیدا کرد.









خانه مهندسی شیمی
" گامی تخصصی بسوی اشتغال در صنعت کشور"